Reviews

Reacties van blije klanten

Lieve Leonie, Nogmaals dank voor de healing. Je healing heeft me letterlijk meer licht gegeven. En meer rust.

Dat je zei: "Wat heb jij een zwaar leven GEKOZEN " voelt zo krachtig, die kwam binnen het haalde me uit mijn slachtofferrol, het is me niet overkomen, maar het was een bewuste keuze. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Wat een intense sessie was het; je hebt me goed 'geopereerd'. Zo voelde het echt. De dagen erna liep ik erbij alsof ik net bevallen was; waggelend en met een heel beurs onderlijf. Ik heb de zwangerschapsbroeken er maar weer bijgepakt. Kortom; het heeft veel losgemaakt en de naweeën zijn best 'hard werken'... Het gaat 's nachts gewoon lekker door, dus weinig slaap. Maar wel mooi hoor. Alsof die hele onderbuik in het licht gezet wil worden en ik dan eindelijk in m'n lijf op planeet aarde mag landen om in die buitenwereld te gaan doen wat ik dan maar te doen heb. 

Hi Leonie, ik wil je heel erg bedanken voor de healing. Mijn buik voelt veel lichter en ik voel me echt bevrijd van de angst om in contact te komen met een nieuwe man. Ik hoop van harte dat ik me nu open kan stellen voor een nieuwe liefde in mijn leven. Ik hou je op de hoogte in ieder geval. Liefs Carlijn 

Hi Leonie, De healing maakte een overweldigende, onuitwisbare indruk op mij. Alsof een sluis met gevoelens is open gezet. Het is nauwelijks te bevatten wat ik nu voel, ik kan het ook niet verklaren en dat ga ik ook niet proberen. Wat is losgekomen weet ik niet, en ik ga ook hier niet over nadenken. Ik merk het thuis, met mijn vriend, ik merk het op een bijeenkomst met een paar buren, ik merk het zelfs in de supermarkt. Alsof mijn hart meer open heb dan voorheen. Het is dan wel niet verklaarbaar, althans niet met mijn verstand, maar het is wel heel fijn! Dank daarvoor, mijn gevoel heeft mij volkomen terecht bij jou gebracht! 

Lieve Leonie, Dankuwel voor uw mooie healing. Ik voel mij echt zoveel beter na de behandeling die u mij heeft gegeven gisteren zaterdag 3 juni op de paranormale beurs. Ik voel me zoveel meer in contact met mijn intuïtie en ziel. Ik voel me ook nu veel beter door de fijne healing. Zoveel werd opgeruimd in mijn lichaam. En ik voel nu de kracht van het goddelijke en mijn engelen en gidsen . Dankuwel wat u voor mij heeft gedaan.

Liefs S.

Ik wil je nogmaals danken voor de healing die ik van je heb mogen ontvangen! Ik kan niet zo goed onder woorden brengen wat er nu allemaal met me gebeurt maar ik voel me echt een ander mens. Het lijkt alsof mijn onzekerheid is weggevallen en dat ik veel steviger in mijn schoenen sta, en ik voel veel meer liefde voor mezelf merk ik. Dat maakt het leven een stuk lichter :) Dank je wel! 

Dear Leonie, I would like to thank you for the session from core of my heart . You are a really a blessed human on this earth . Moments of pleasure and happiness are not explainable and I wish I could be in that state of mind for always. I think experience of Oneness you gave me is a biggest gift of my life. 

NEW avalon
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.