Spiritual Coaching

Live of Telefonisch

Ben jij al een tijdje bezig met jouw pad van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit en kun je daar begeleiding bij gebruiken? Of heb je net je ogen geopend en ontdekt dat er meer is tussen hemel en aarde en wil je daar meer van weten?

De sessie is een eyeopenener en geeft je nieuwe inzichten. Het begrijpen en acceptatie van dat wat is en wat speelt in jouw leven, geeft je ook net dat duwtje in je rug en de moed om door te gaan op jouw (spirituele) pad.

Spiritual Coaching is een sessie om je te helpen ontdekken wie je werkelijk bent en hoe je in het leven staat. Het geeft je inzicht in je handelwijze en gedrag, en helpt je jezelf te observeren binnen je eigen leven, in relatie tot jezelf en anderen. Deze sessie begeleidt je tijdelijk op je pad naar ontwikkeling of zelfrealisatie, waarbij je kunt aangeven waar je vastloopt of wat je niet begrijpt. Dit proces zorgt ervoor dat je jezelf steeds beter kunt observeren zonder je meteen met je gevoelens of gedachten te identificeren. Je leert dat je je eigen gedrag of emoties hebt, maar dat je ze niet bent, waardoor je de leiding kunt nemen over je leven. Zo word je steeds meer de regisseur van je eigen bestaan en verdwijnt het gevoel van slachtofferschap.

Je leert mee te bewegen met de stroom van het leven zonder deze te willen veranderen. Je vindt innerlijke vrede en stopt met vechten tegen je omstandigheden. Je realiseert je dat niet anderen, maar jijzelf je grootste vijand bent geweest. Je gevoelens en verstand komen in balans en trekken je niet langer uit elkaar. 

Je ervaart het leven niet meer als een strijd, maar als een kans om jezelf te ontdekken. Je gaat jezelf waarderen, ontwikkelt meer eigenwaarde en, het mooiste van alles, je leert van jezelf te houden.
NEW avalon
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.